X
تبلیغات
هنر آشپزی - طرز تهيه خورشت بادمجان

هنر آشپزی

طرز تهيه خورشت بادمجان

خورشت بادمجان

مواد لازم:

750 گرم

گوشت گوسفندي بدون استخوان

11-10 عدد

بادنجان قلمي

3 قاشق سوپخوري

پياز سرخ شده

5-4 عدد

گوجه فرنگي متوسط

يك دوم فنجان

غوره بي دانه

يك دوم فنجان

آبغوره

نصف فنجان

رب گوجه فرنگي

به قدر كافي

نمك و فلفل

طرز تهيه:

گوشت را خرد كرده ، مي شوييم و با كمي روغن تفت مي دهيم تا به روغن بيفتد. پياز سرخ شده را با 3 ليوان آب وكمي فلفل با حرارت ملايم مي پزيم. پوست بادنجان را پس از شستن گرفته، وسط آن را شكاف كوچكي داده، در كاسه آب نمك قرار مي دهيم. بعد از20 دقيقه آن را در آبكش قرار مي دهيم تا آب بادنجان ها كشيده شود. بادنجان ها را با حرارت متوسط سرخ مي كنيم، تا مغزپخت شوند. بعد از سرخ شدن بادنجان، غوره و رب گوجه فرنگي را تفت مي دهيم و به خورش اضافه مي كنيم.

بعد از پخت گوشت، به مدت ده دقيقه بادنجان ها را كنار گوشت مي چينيم. آبغوره و نمك را نيز اضافه مي كنيم. بعد از جا افتادن خورش آن را در ظرف مي كشيم. بادنجان ها را با گوجه فرنگي هاي حلقه اي و سرخ شده تزئين مي كنيم. خورش بادنجان را با مرغ هم مي توان درست كرد.

در صورت تمايل مي توانيد به جاي آبغوره، نصف فنجان آب انار اضافه كنيد كه بسيار خوشمزه خواهد شد.

+ نوشته شده در  پنجشنبه بیست و هشتم آذر 1387ساعت 21:21  توسط سر آشپز  |